2509_head.jpg
croppedimg_417863133.jpeg
1-Használtautó kereskedés Egyházhollós, Szombathely, Zalaegerszeg - 4x4 Depo Kft.
croppedimg_1463748371.jpeg
2-Használtautó kereskedés Egyházhollós, Szombathely, Zalaegerszeg - 4x4 Depo Kft.
croppedimg_153376295.jpeg
3-Használtautó kereskedés Egyházhollós, Szombathely, Zalaegerszeg - 4x4 Depo Kft.

Csõben sült angolzeller


Csõben sült angolzeller

Recept információ:


    Megnézte:
    Fő számára:
    Elkészítési idő:

7487
2 személyre
35 perc

Elkészítés:


Az angol zeller végeit vékonyan vágjuk le, szedjük száraira, és jól mossuk meg. A zöldséglevesben fõzzük roppanósra, szedjük ki, csepegessük le, és a kiolajozott tepsiben terítsük el. A sajtos gratin mártáshoz az olvasztott vajban futtassuk meg a lisztet, úgy hogy fehér maradjon, majd a tejet fokozatosan hozzáöntve fõzzük krémesre. Ha túl sûrû a mártás, a zeller fõzõlevébõl adjunk hozzá, hogy krémes állaga legyen. Szórjuk bele a reszelt sajt felét, sózzuk, borsozzuk meg, majd öntsük a tepsibe rakott zellerszárakra. Szórjuk rá a maradék sajtot, 200 °C-os sütõben süssük pirosra, és forrón kínáljuk.


Hozzávalók:


- 2 angol zeller
- 10 dkg vaj
- 10 dkg liszt
- 5 dl tej
- 15 dkg Edami sajt
- 1 liter zöldségleves
- só, õrölt bors
- a forma kikenéséhez 2 evõkanál olaj



Még több recept








A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.