2509_head.jpg
croppedimg_417863133.jpeg
1-Használtautó kereskedés Egyházhollós, Szombathely, Zalaegerszeg - 4x4 Depo Kft.
croppedimg_1463748371.jpeg
2-Használtautó kereskedés Egyházhollós, Szombathely, Zalaegerszeg - 4x4 Depo Kft.
croppedimg_153376295.jpeg
3-Használtautó kereskedés Egyházhollós, Szombathely, Zalaegerszeg - 4x4 Depo Kft.

Áfonyás bélszínragu flambírozva


Áfonyás bélszínragu flambírozva

Recept információ:


    Megnézte:
    Fő számára:
    Elkészítési idő:

4464
4 személyre
85 perc

Elkészítés:


A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut.


Hozzávalók:


- 70 dkg bélszín
- 25 dkg kék vagy vörös áfonya
- fél dl olívaolaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 dl száraz vörösbor
- 5 cl brandy
- 1 csokor petrezselyem
- só, õrölt bors

a körethez:
- 1 kg burgonya
- 3 dkg vaj
- 1 csokor petrezselyem
- só



Még több recept








A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.